onsdag 30 april 2008

Trevlig Valborg!




Hej på er ALLA bloggvänner, ville önska er alla en trevlig helg och vad skönt för en del att vara långledig, själv så ska jag jobba hela helgen igen.. suck vad tråkigt! Men jag får njuta att jag har varit ledig idag och imorgon Torsdag istället! Ska försöka att hinna med att måla och pyssla lite!
Har fortfarande inte bestämt alla platserna för alla sakerna som följde med hem i Söndags men några av dem är med här på bilden! Ha de så gott allesammans så syns vi snart igen!

♥Kramar Karro♥

måndag 28 april 2008

BLOGGTRÄFF!!
Vilken lyckad dag det blev igår på träffen och så roligt som jag hade iallafall! Men även att få träffa er bloggare i verkliga livet var helt fantastiskt och så underbara ni var! Ser verkligen framemot en ny träff i september och då bär det förhoppningsvis av till Danmark...
Ett stort TACK till SARA och ANNA för en helt fantastisk dag och så mycket GOD mat och fika ni hade ordnat med, vilket jobb ni har lagt ner, TACK än en gång till er båda!
Som sagt så fick man ju så mycket inspiration när man träffade alla att plånboken fick göra som den ville och vi var i så fina affärer och man skulle ju bara vilja ha allt!!
Dagen började med att vi träffades på Mc Donalds i Värnamo och jag vågade inte riktigt gå in först men sen så och det gick ju hur bra som helst, när alla var samlade så åkte vi i ett stort följe av bilar till underbara UNIK-Malin till hennes underbara affär och där fick vi under tiden god fika och en liten pratstund. Efter det så samlade man sig för att vara redo och anta nästa utmaning på loppisen i Moheda och där fick jag med mig en hel del fynd men även där hade Sara och Anna ordnat med fika. Dagen avslutades hos Klockaregården i Öhr, super mysig affär det med och efter det när man var lite trött i både ben och huvud så fick god middag hos Systrarna Skogströms!
Visar er lite bilder på lite av gårdagens fynd, för sedan ska det målas lite här och var hemma på diverse saker och ting så då återkommer jag med bilder!

ljuslyktan, vingarna och hjärtat är nytt..

tvålen och borsten är också nya fynd..


Tjingeling så länge på er ALLA och Tack igen för en super mysig dag med er alla!
Många Stora Kramar Karro

onsdag 23 april 2008

Solen lyser himmeln är blå...
Dem här dagarna har jag verkligen inte haft tid för att sitta vid datorn har jobbat hela helgen och sedan så har solen lockat mig till att vara ute istället för att vara inne.. snart är det dags för bloggträff ser verkligen framemot det men samtidigt lite roligt att se hur alla ser ut, kul att träffa så många nya människor! Jag har inte några nya inköp inne, men det kommer nog till helgen tihi.. därför tänkte jag visa er mitt hus och jag är så stolt och glad över att jag och min sambo fick ta över detta efter hans mormor och morfar.. Det är helt underbart att bo här så sitt ner och njut..!!




Vår hund Wilda som vill vara med överallt..

Okej, ni får väl också vara med då..tihi..

Även fåglarna ska ha något att göra ute..


"Lilla Stugan" som den kallas har jag många tankar om vad som ska hända med den, jag har ju mina drömmar och vad det ska bli men det känns som om det finns lite annat att göra först.. Hoppas att vädret håller i sig till Bloggträffen på Söndag, hoppas på en mycket trevlig dag!

Ha de så gott allihopa och 1000 tack för alla kommentarer det värmer jätte mycket!

Kramar Karro

onsdag 16 april 2008

Välkommen Våren..

Du är då efterlängtad av mig iallafall, har varit ute och blivit full med vårkänslor och alla mina projekt har bara surrat i huvudet, hur trädgården ska bli och när man kan sitta ute på kvällarna och mysa i syrenbersån, har tänkt beställa lite dynor i fina färger till dem vita stolarna, har ni några förslag på var man kan beställa det till en billig penning.. Tog lite vårbilder ute och vitsipporna fick flytta in även om dem inte varar så länge så är det underbart när dem kommer in..


På trappan intill ytterdörren..

Massor med vårblommor i trädgården som verkligen får mig att längta...

Årets första bukett har fått flytta in..
Kramar Karro

söndag 13 april 2008

Små projekt...

Köpte denna ljusstaken på Åhlens för ett bra tag sedan för hela 19 Kr så det var inte svårt
att få med den hem, tänkte den som vit redan när jag såg den första gången och här är det färdiga resultatet.. Tyckte själv att det blev helt okej..! Platsen den har fått är ovanför öppna spisen i vardagsrummet, mysigt!


Ta gärna ett besök på Unik´s hemsida, Malin säljer sina saker genom sin egna webbshop..
bland annat dessa fina ljusstakar!
Tyckte denna ljusstake från Unik passade så bra till att plantera en liten växt i och sedan har dem andra vita ljusstakarna med tända ljus i.. tihi.. Lite mys så här på söndagen passar alldeles utmärkt!

Det var allt från mig idag, nu ska jag vila mig efter alla kalas jag har haft.. så här på söndagen så får det nog bli en runda ute i eftermiddag och Hockey till kvällen!

Ha en gott!!

På återseende i veckan!

♥Kramar Karro♥

tisdag 8 april 2008

Fånga Dagen.. Nu är jag färdig firad för i år och det blev jätte lyckat kalas, vi var inte i säng förren 04:00 på morgonen så man var lite trött dagen efter... Fick ett jätte fint armband av sambon, han var nämligen borta ca 2 timmar för detta så det var valt med kärlek.. Utav av mina kära stora systrar fick jag ett halsband från Efva Attling med texten carpe diem och dem tycker att jag verkligen uppfyller det och ni ska veta att det kom en liten tår nerför min kind, att ha sådana personer runt omkring sig gör mig alldeles varm i hjärtat! TACK alla andra som uppvaktade mig på min födelsedag med SMS, telefonsamtal och ni som var med på festen!




En liten leverans från RUSSINET har anlänt hem till mig idag och jag blev så nöjd med sakerna speciellt diskmedlet och borsten.. Men även filten var underbar och den kan jag faktiskt rekomendera till priset också.. Den får ligga på kökssoffan så länge!

Ha en underbar dag i solen

Kramar till er alla från Karro

lördag 5 april 2008

Idag är det ingen vanlig dag för det är min Födelsedag, HURRA, HURRA!!



Idag har det dukats upp till fest här hemma! Maten och dukningen gjorde jag igår med hjälp utav nära och kära. Det är så skönt när man ska ha stort kalas och få lite hjälp.. tihi.. Buffén är uppdukad kl:18 och till efterrätt blir det marängtårta som svärmor har bakat..hmmm så gott! Har en jätte duktig vän som har hjälpt med mig med blommor och dukning och jag blev sååå nöjd bara, går och njuter hela tiden!




Bordet med den färdiga dukningen..

Två av dem underbara buketterna...

Fick denna underbara förvaringslåda utav min sambo, men som ni vet så köpte jag den själv hos UNIK, men han är iväg och "fixar" med annat nu...åhh jag är så nyfiken.. tihi..

Tack för alla krya på dig hälsningar från er alla därute, det är som om vi allihopa hade varit en hel familj..

KRAMAR KARRO!

onsdag 2 april 2008

Vilka goa arbetskamrater...

Här hemma så hoppas jag verkligen att jag blir bra tills på lördag, har varit på Vc idag igen och nu har jag fått pencilin och hostmedicin..äntligen!! Idag hade vi möte på jobbet och då så grattade dem mig lite i förväg.. tihi.. med en supergod minttårta och en jätte fin blomsterbukett!
man kan inte annat än bara tacka och bli superglad!



Kramar Karro!!

Vi hörs snart igen..!!