torsdag 29 maj 2008

Sommar och Sol..
Ny blomma i Syrenbersån

Blomma på Altanbordet

Det "Lilla" äppelträdet i full blommning

Grodan solar sig
Vilket underbart väder det har varit dessa dagar och det kommer ju att bli ännu varmare till helgen, helt underbart! Känns som om man inte bryr sig om hur hemmet ser ut invändigt utan det är utemiljön som är viktigare för mig just nu.. Denna vecka har jag köpt mera blommor och planterat ute och gjort i ordning mitt stora land men det fattas fortfarande lite småsaker så bilder från det får ni se en annan dag. Vill TACKA er alla för era goa kommentarer, dem värmer ända ut i tårna.. Nu vill jag önska er alla en trevlig helg och njut av solen så mycket som ni bara kan. Själv ska jag hjälpa min syster som ska flytta så då vet ni vad jag ska göra..tihi.. Men i solen kommer jag nog att vara en hel del..!
Kramar Karro

tisdag 27 maj 2008

Hemma igen..
Hej alla glada människor, nu är jag hemma igen från Stockholm och fy vad jag har ont i ben och kropp efter alla dem 10000 stegen som vi tog i lördags på stan..puh... lite utav sakerna som följde med hem..tihi..

Fågelhus, ljuslyktor, tygservis till mitt lilla syskobarn Tilde, tygpåsar, kuddfodral, hjärtan, sjöstjärnor..

Almenacka, duk, sticks..

lite band och spetsar..

sockerskål, flugnät...

Ska jag berätta en rolig sak, kunde inte hålla mig borta från bloggen i helgen utan jag bloggade via telefonen, tror ni att min smbo skrattade eller??? Men vad roligt vi har haft iallafall och gått i massor av roliga affärer. En del affärer hade man ju STORA förväntningar på men sedan när man väl kom dit så var det inte så mycket att ha! Vi gick i Gamla Stan på söndagen och där var ju jätte mysigt att gå men Sirlig var ju stängd, så vi hamnade på Gudrun Sjöden istället.. Men lite saker fick jag med mig hem iallafall och jag blev supernöjd med dem sakerna iallafall.. Har även bestämt att vi ska bege oss till Västerås i sommar och besöka Anna med butiken Country House, längtar redan dit.. Min sambo har blivit farbror idag till en liten pojk så nu måste jag åka in till stan och handla lite små bäbis saker..tihi.. Snart närmar jag mig 5000 besökare och då utlovar jag en tävling här på bloggen hoppas att ni vill vara med då!! Beställde 2 st kuddfodral från Frida´s gård med CLV-tryck och dem blev så fina i soffan så det var ju tur det!! Nu ska jag ut i det fina vädret,

Ha en goe dag så syns vi snart igen!!

Kramar Karro

torsdag 22 maj 2008

Trevlig Helg!


Ville bara önska er ALLA en trevlig helg med att visa mina senaste köp hos Malin. Dem underbara tofflorna från Calou och det vackra armbandet.. Att man kan vara så snäll som henne och fixa så att man kan komma tidigare och prova och sedan vara så gästvänlig som hon é.. sådana personer växer inte på träd! Nu tar jag paus ett par dagar och beger mig till STOCKHOLM för att shoppa, mysa och ha de gott med våra vänner..!

♥Kramar Karro♥

onsdag 21 maj 2008

Rolig hammare..

Kunde inte bara motstå denna söta hammare till min sambo när han fyllde år, det fiffiga med den är att den går att skruva isär den och vips så har man flera verktyg, kanske var så att jag också ville ha den lite..*ler*.. Har varit ute och plockat så underbara liljekonvaljer i eftermiddag och det fanns ju en hel massa kunde plockat i flera timmar. Min lilla pall jag köpte på loppisen i Moheda på bloggträffen har fått vit färg och minns jag inte helt fel så var det någon annan som köpte den andra?! Har lite kvar att måla på mina andra projekt så det kommer en annan dag.. TACK för alla tips om affärer i Stockholm, längtar så mycket dit..! Önskar er en skön dag så syns vi innan helgen!


Kramar Karro

fredag 16 maj 2008

Helg igen..


Men vad veckorna går fort, hinner inte ens tänka förrens det är helg igen.. Men alla mina helger i Maj månad är fullbokade och det kan nästan kännas lite stressat att man ska iväg på en massa saker. På Söndag kommer min syster hem, mysigt att få träffa henne ett par dagar, blir ju så när man bor en bit ifrån varandra. Nästa helg bär det av till STOCKHOLM och jag längtar verkligen efter att besöka en hel massa affärer där uppe, så har ni några TIPS på vilka affärer som är värt ett besök så skriv gärna det... Tack för ALLA kommentarer angående min syrenberså, blir alltid lika glad att ni gillar det jag fixar med! Önskar er allesammans en underbar helg men förhoppningar om att solen stannar ett tag till..

Syns snart igen.. Kramar Karro

tisdag 13 maj 2008

Syrénbersån..









Nu är jag tillbaka efter ett par dagars uppehåll från bloggen och från er. Känns som om tiden går alldeles för fort och jag hinner ingenting.. jo då lite hinner jag med. Vilken helg jag har haft med massa god mat och vilka inredningsaffärer jag har gått i, visar er en annan dag fynden från Linköping och jag ska även visa mitt fina pris jag vann förra veckan hos Tina med bloggen I mitt vita hus. Har fixat lite ute idag och på tur stod Syrenbersån som behövde lite nytt grus och räfsa bort gammalt skräp som legat kvar sen i höstas.. Så välkomna och slå er ner på en kopp kaffe med lite mormors kakor i burken.. Sittdynorna och duken kommer från Hemtex (ständig rea..tihi..) och dem andra små sakerna kommer från loppisen i Moheda.. Kakburken är arvegods från min sambos Mormor som bodde här tidigare.. Har även tänt ett ljus ikväll för min Pappa som inte finns i livet men som skulle fyllt 60 år idag!
Ha det gött i Solen.. Stor KRAM från Karro

torsdag 8 maj 2008

Sköna Maj!
Vilket väder det har varit dessa dagar, man blir ju så glad att man hinner fixa en massa saker ute som har legat efter. Men Nu tar jag en paus över helgen och vilar upp mig i Linköping, vi ska fira svärmor som har fyllt 50. Vi ska gå på Revy, sova på hotell och gå på stan och är vädret med oss så blir ju det bara bättre.. Ska försöka leta upp några roliga affärer i Linköping, alltid roligt med lite nya att kika in i. Har länge letat efter en speciell kruka att ha utanför ytterdörren och den sprang jag på i Tisdags på Plantagen, priset var väl inte riktigt i min kategori men men ibland så måste man bara ha en del saker och ting! Sen har fixat i mitt stora land här hemma men det är mycket kvar att göra innan det är färdigt men det är på G iallafall. Var bara tvungen att ta ett kort på alla mina rabarber så titta och njut!


Lyktorna är inköpta i Ullared och min kruka i cement från Plantagen..

I mitten ska det dit en stor sten och belysning och kantsten och lite annat smått och gott sen tror jag att jag är nöjd iallafall..

Önskar er alla en skön helg och njut till fulla drag av solen för nästa vecka ska det bli kallare!

♥Kramar Karro♥

måndag 5 maj 2008

Underbara SOL..
Så härligt det är att solen visar sig när man är ledig! Har tvättat hela förmiddagen för att kunna hänga ut kläderna och det är ju ljuvligt när det är torrt så gott som det luktar.. Har köpt pelagoner som jag har planterat och satt inne, köpte en jätte mysig kruka på Blomsterlandet som jag planterade en i, dem andra fick stå i köksfönstret.


Önskar er en fortsatt skön Måndag och vecka, så hörs vi snart igen! TACK för alla goa kommentarer från er det värmer så mycket och jag kanske inte är så flitig på att besöka er nu men som ni vet så är det mycket ute man vill göra. Vi ska lägga nya plattor och fixa lite annat smått och gott!

♥Kramar Karro♥