måndag 31 mars 2008



Mys och influensa.. Här hemma har det inte blivit så mycket bloggande över helgen har inte varit pigg på flera dagar men hoppas att det verkligen går över till helgen då jag ska ha mitt kalas..hmm...suck!! Men förra veckan var jag på en lien shoppingturné till underbara Unik hos Malin och jag och min kompis gick där nästan till stängning och jag rekomenderar er verkligen till att åka dit. Visar er lite saker som jag tycker är lite mysiga hemma nu och jag hoppas att jag blir piggare så jag kan besöka er lite med.. tihi..

Silver ljusstakarna och dem små värmeljusglasen är inköpta hos fyra vindar och ljuslyktan hos UNIK!..
Lite vårblommor inne piggar upp enormt mycket..
Det var allt från mig för denna gång, nu ska jag vila mig lite..
Syns och hörs i veckan!!
KRAMAR KARRO!!

fredag 28 mars 2008

Vinnaren är...
Ligger hemma i förkylning och idag fick jag ta ett besök på VC och inhalera för det hade satts på andningen och det är inte allt för roligt har knappt sovit en blund inatt men hoppas att det lugnar sig.. över till tävlingen.. vinnaren kommer längre ner...nyfikna?


Här har det skrivits lappar med siffror på och lagts i ett glas och skakat fram och tillbaka och sedan drog jag en liten lapp med siffra 8 och då blir vinnaren Vit lantlig själ ett stort Grattis till dig och tack för att du tittar hos mig! maila mig din adress så kommer paketet på posten till dig!!

En stor kram till er alla andra
därute från lilla mig!

tisdag 25 mars 2008

Tävling..
Vill bara säga ett stort TACK till er alla 2000 personer som har besökt mig under snart 3 månader och det skulle jag vilja fira med en liten present till någon utav er där ute, det ända ni behöver göra är att kommentera detta inlägg senast Fredag 28/3 kl 12:00 för därefter så drar jag en vinnare och då får vi se vem som blir den lyckliga till denna lilla söta spegel i Shabby chic stil..

Här hemma har allt varit lugnt över påsken, bara det att det känns som om jag fortfarande är mätt. I lördags så åkte jag och en kompis på en liten shoppingturné, först var vi hos fyravindar och sedan bar det av till Hjortsberga blomsterbutik och sist men inte minst Öhr.. Var även i Moheda på loppisen i söndags och fyndade en del roliga saker, jag skulle kunna gå där väldigt länge men som sagt Henke var ju med så då fick jag ge mig efter en stund...tihi..

Ha en fortsatt goe vecka så hörs vi på fredag eftermidda!

En stor KRAM till er ALLA från Mig!

torsdag 20 mars 2008

Glad Påsk!Önskar er alla en skön och mysig Påsk med massa god mat och framförallt massa GODIS.
Har pysslat lite här hemma, men sen känns det som att påsken går över så fort så jag har inte plockat fram så mycket saker, men mysigt är det iallafall.. Vill upplysa er om att jag var och besökte Klockaregården´s butik i Onsdags och sååååååååå mycket fina saker dem hade fått in, butiken var verkligen välfylld och mer saker kommer att komma, åhhh jag skulle vilja ha allt i affären!

Ha en skön helg allihopa, ni är för snälla med alla era kommentarer, ni ska veta att det VÄRMER så mycket hos lilla mig, TACK!

Kram Kram!

måndag 17 mars 2008

Vintern har kommit..



Men vart tog våren vägen?! Här hemma trodde jag inte att det skulle komma någon mer snö, men det kom massor av snö idag.. suck jag som skulle köpa vårblommor får nog vänta ett tag till med det. I fredags fick jag både Drömhem & Trädgård och Lantliv så jag tänkte jag skulle slänga mig i soffan med ett kopp Te och Läsa..


Imorgon blir det Påskpyssel här hemma och skotta snö tror jag att H ska göra..tihi! Blev även nöjd över att Charlotte Perelli vann, tycker hennes låt var underbar, men Sanna Nielsen kommer inte långt efter!

Ha de Gott!
Kram!

onsdag 12 mars 2008

I köket just nu...



Just nu så står detta på mitt köksbord och det är så mysigt, dem fina skålarna kommer från IKEA och är inte ljuslyktor egentligen men jag tyckte att dem passade så bra till det.. Cupcaken kommer från Pennys House och den är bara för söt..




Mys på min gamla kökspis i köket.. ljusstakarna är jag så nöjd med i och med att dem är vita och slitna och det är så snyggt..tihi..

Min vita hästapolle i trä inköptes förra veckan på Village och den
står i mitt köksfönster ut mot altanen och ni ska veta att jag längtar efter att få sitta
där & mysa och äta grillat..suck vad länge dit!!


Nu ska jag åka in till stora staden och panta för det ramlar ut från boden här snart annars och jag tror att det var ca 1 år sen jag gjorde det sist, har nog och göra en stund i eftermiddag.. Hoppas att allt är bra med er därute, har beställt lite nya saker från Fridas Gård som kommer i slutet av veckan hoppas jag..

Ha de gott!
Kram Karro

lördag 8 mars 2008

Helg & Tindra...


Nu har Tindra kommit hem till mig också, beställde henne från Monica
TACK!.. hon var ljuvligt underbart fin!.. Ni missade väl inte let´s dance i fredags, tur att
Karl-Petter fick stanna, inte för att han var duktig men han är ju sååå rolig..tihi..
Här hemma ska det bakas i helgen och pyssla med lite av varje.. många saker som känns halvfärdiga som jag ska göra färdigt!!
Ha en skön Helg
Kram!

torsdag 6 mars 2008

Mys & Pyssel...

Har ängat mig ett par dagar till att pyssla här hemma, vilket är så underbart skönt att bara gå runt och dona=).. är en person som kan flytta runt samma sak i en timma utan att veta precis var de ska stå, men till slut så faller allt på plats.. Har faktiskt härmat Petras blogg(se länklista) med att göra hjärtan på ståltråd, mycket roligt var det och inte alls svårt som det ser ut på bilden..



Köpte även lite nya lyktor när jag var på IKEA för ett tag sedan och dem fick stå i trappan så mysigt sken och även ett par träskor eller vad man ska kalla det. Dem köpte jag på en loppis förra året dem ger ett gammeldags intryck. Förr så använde dem till att göra skor med..

Bilden blev lite suddig...

Ha det mysigt allihopa!

Kram Karro

måndag 3 mars 2008

Välkommen in i min nya hall...
Äntligen är hallen färdig..pust vad vi har jobbat med detta hela helgen, känns som om man har varit uppe dag och natt hela helgen, men klart blev det iallafall! Tapetseringen gick hur bra som helst efter att vi hade bitit ihop och tagit oss i kragen ett par gånger.. Tack för alla omtänksamma kommentarer! Ni ska veta att det värmer jätte mycket när man får stöd utav er där ute avlånga Sverige..



Ville bara visa er en liten före bild på hur det såg ut innan och det är väldigt STOR skillnad och man mår myckt bättre när det är ljust och fint!




Jag frågade min sambo igår vad ska vi göra nu när detta är färdigt, vi ska inte renovera på 5 år fick jag till svar..hmmm har faktiskt ett och annat projekt men det tar vi en annan gång.. nu ska jag åka in till stora staden och inhandla en ny lampa till fönstret i hallen. Visar er i veckan hur det blev med alla saker och ting som ska få sina platser i hallen nu!!!

Ha de gott!

Kram!