tisdag 26 februari 2008

Dessa tapeter..
Att man ska behöva skänka så mycket kärlek till att kunna tapetsera, jag håller på att bli gaaaaalllllleeeeennnn.... tapeterna vill ju inte som jag vill..åhhhh! Någon annan där ute som har upplevt något så hopplöst som detta?!

Har satt in lite fina kvistar i mina nya ROSA vaser och pysslat till det på min
gamla köksspis..tihi.. Zinkhjärtat köpte jag på en auktion på internet och det fick sedan
sambon på Allahjärtansdag av mig..gulligt tycker jag allt att det var..
Ha de gott allesammans!
Ska försöka att få lite mera tålamod till att försätta tapetseringen
Kram!

fredag 22 februari 2008

Våren är på väg..
Så var det helg igen och för min del innebär det jobbhelg igen. Idag har dem lovat att det skall blåsa storm och det är inte så roligt för en annan som bor på landet. Man vet ju direkt att strömmen kommer att gå osv.. Har varit ute och gått på förmiddagen och fick se att vårlökarna hade visat sig. Hallen är på god väg att bli klar men jag räknar inte med något förren nästa helg..hihi..
Ville önska er alla en riktigt skön helg och njut av solen.
KRAM



onsdag 20 februari 2008

Kransar och Påsk..
Man kan inte riktigt fatta att snart är det påsk, har inte riktigt plockat ner all belysning ute sen jul men jag kanske skulle ta och göra detta... Hallen är inte riktigt färdig, det ska upp tapet och golv ska läggas men snnnaaarrrttt är den färdig. Beställde lite nya saker från Fridas Gård.. och lite nya saker är inköpta på IKEA!..





Min egenhändigt ihopbunden krans som ska få hänga i hallen..

Kunde inte motstå denna söta höna i fil de fer..Ett par påskliljor ska inköpas..

Äggen likaså.. men dessa kan man ju ha framme hela året..

Vaserna och lyktan kommer från IKEA.. Mycket fint hade dem nu..

Ha de gott Allesammans!

Kram!

fredag 15 februari 2008

Äntligen Fredag!
Så skönt att det äntligen är Fredag och snart är det Let´s Dance, längtar! Ville visa er mitt brickbord som jag har letat efter så länge men så var dem så snälla på Mio i Nyköping att dem skickade det till mig, Tack så mycket sa jag och blev alldeles lycklig inombords! Det ska stå i min hall sedan, som vi ska försöka att göra färdig i helgen..pust!




Min Bästa vän L var hos mig i eftermiddags och jag sa till henne att jag hade en idé om att spraya denna lampskärm vit, ( den kommer från IKEA ) och vips så var det gjort, resultatet blev ju alldeles lysande...HiHi. Att små enkla saker kan bli så bra..

Ha en skön Fredag kväll så syns vi i Helgen!

KRAM!

torsdag 14 februari 2008

Alla Hjärtans dag..


Ville önska er alla en riktigt mysig dag med massa kärlek..*ler*.. Själv så kände jag mig som en prinsessa igår kväll efter jobbet.. Kom hem till mat, blommor, choklad och tända ljus. Tack min kära! Idag kom också mitt efterlängtade brickbord och min hylla jag väntat på ett tag, så nu ska det fixas och donas här hemma..
Ha de gott allihopa

En STOR kram till er ALLA

lördag 9 februari 2008

Helgen är räddad..




Eller hur ska man säga, jag jobbar hela helgen och ibland är man bara inte riktigt sugen på det. Men det får man bara ta, hade hellre varit hemma och fixat och donat.. Hihi.. Idag har jag iallafall målat taket i hallen så nu ska det bra målas två ggr till=)... Ikväll ska vi till mina föräldrar och hälsa på, min syster från Uppsala är hemma... roligt roligt.. här ser ni min lilla stuga på gården som jag drömmer om att få öppna en liten affär i.


Ha en skön Helg Allihopa så synes vi..

♥Kram♥

onsdag 6 februari 2008

MiN Blogghörna..

Nu är mitt Data och Pysselrum färdigt.. så skönt.. Skrivbordet har jag fått av min Mamma som jag sedan målade vitt, Nu ser ni vad jag satte min klocka.. Skönt att kunna ha ett rum som man både kan pyssla och blogga i lugn och ro..Hihi..



En liten närbild på handtagen som jag köpte hos Frida´s Gård...



Ville bara visa er dessa små söta skor som min sambo hade som liten och sprang runt i, man blir ju inte annat en nostalgisk när man titta på dessa skor..=)

Ha de gott allesammans..Kram!

tisdag 5 februari 2008

Fettisdagen..hmm..!

Hade inte riktigt fattat att det var Semledagen idag, men som tur var så hann jag till affären innan alla tog slut, det var faktiskt inte dem sista..hihi.. Att dessa semlor kan var sååå underbart goda och såå vackra att titta på!!..*ler*

Blev sååå avundsjuk.. på Under en vind för hennes sååå fina klocka från Fridas Gård att jag bara var tvungen att skicka efter den jag med...hihi.. men den hade liksom redan fått sin plats ovanför skrivbordet på kontoret... hihi... sambon här hemma bara skakade på huvudet och undrade varför det skulle vara en klocka där med och svaret var enkelt.. jag ville bara ha den..


Ha de gott allihopa så ska jag snart visa er mitt första vårtecken här hemma..

Kramar

fredag 1 februari 2008

Zink och vita blommor..!

Idag har min fågelbur från fridasgård och lite andra små saker och ting anlänt hem till mig och jag blev jätte glad för detta. Tur att man kan bli glad för lite andra saker än detta riktigt tråkiga väder..hmm..när ska solen lysa igen, man blir ju alldeles gaaalllleeennn på detta väder.. Jag var en liten runda inne i stan och inhandlade lite nya blommor och jag ska ge mig på att försöka ta had om en vit orkidé..tror ni att jag klarar detta, blev bara så sugen när jag såg den..*ler*..





Fågelburen ska få stå på mitt nya brickbord som jag har letat efter land och rike runt...





Små vita krokusar har fått flytta in så länge..här hemma kommer det aldrig in en fågel..




Ny blommor till vardagsrummet..




Min vita orkidé som jag hoppas klarar sig ett tag hemma hos mig...hihi..

Tack för alla snälla kommentarer, det värmer jätte mycket i mitt hjärta!!
Kramar Karro